දුරු වලින් අපේ ඇගට ලැබෙන පුදුම හිතෙන ගුණ



දුරු වලින් අපේ ඇගට ලැබෙන පුදුම හිතෙන ගුණ



දුරු නොහොත් ජීරා යනු සහස්‍රයේ පැරණි කුළුබඩු වර්ගයක් වන අතර එය ඔබේ මුඛයේ රසනහර පිනායන අද්විතීය රසයක් ඉතිරි කරයි. ඉසින හෝ දෙකක් ඕනෑම කෑමක දිව පිනායන රසයක් එක් කරන අතර එහි අද්විතීය ඇරෝමැටික ටැන්ග් සහ පන්ච් තාපය සංයෝජනය කරයි. ජීරා පුදුම සහගත ලෙස පුනර්ජීවනය කරන මලකඩ රසයක් ඔබේ ශරීරය හරහා ගමන් කරයි. මෙහි ප්‍රධාන සංඝටක විද්‍යාවේදී, ජීරා තයිමෝල් නම් රසායනිකය අඩංගු බව දන්නා අතර අග්න්‍යාශය එන්සයිම හා කෝපය පල උත්තේජනය කරයි . මෙම ගුණාංගය ශරීරය තුළ ඇති කාබන් සහ මේද සමස්ත ජීර්ණය වැඩි දියුණු කරයි. එයශරීරයේ ජීවිබව ඉහළට ඔසවා තැබීමට හැකි , ජීරා කසයක පමණක් කුමිනාල්ඩිහයිඩ් අඩංගු වේ. මෙම රසායනිකය, මිරිකන විට, ඔබේ ශරීරයේ ආහාර ජීර්ණ එන්සයිම අවුස්සමින් ඔබේ ලවණ ආවේගය අවුලුවයි. ජීරාව මිරිකීමෙන් ඔබේ ශරීරය හා ආත්මය රසවත් ආහාර සඳහා තෘප්තිමත් කිරීමට මොලය හදුනාගැනී වන අතර එය ඔබේ මුඛයේ නොවරදින, අද්විතීය රසයක් ඉතිරි කරයි. ඉසින හෝ දෙකක් ඕනෑම කෑමක් තුළට රසය ඉස්මතු කිරීමට සුදුසු රසයක් එක් කරන අතර එහි අද්විතීය ඇරෝමැටික ටැන්ග් සහ පන්ච් තාපය සංයෝජනය ශරීරය උත්තේජනය කරයි. ජීරා පුදුම සහගත ලෙස පුනර්ජීවනය කරන මලකඩවැනි රසයක් ඔබේ ශරීරය හරහා ගමන් කරයි. ප්‍රධාන ධාරාවේ විද්‍යාවේදී, ජීරා තයිමෝල් නම් රසායනිකය අඩංගු බව දන්නා අතර අග්න්‍යාශය එන්සයිම හා කෝපය පල කලේය. මෙම ගුණාංගය ශරීරය තුළ ඇති කාබන් සහ මේද සමස්ත ජීර්ණය වැඩි දියුණු කරයි. එය ඉහළට ඔසවා තැබීමට, ජීරා කසයක පමණක් කුමිනාල්ඩිහයිඩ් අඩංගු වේ. මෙම රසායනිකය, මිරිකන විට, ඔබේ ශරීරයේ ආහාර ජීර්ණ එන්සයිම අවුස්සමින් ඔබේ ලවණ ආවේගය අවුලුවයි. ජීරාව මිරිකීමෙන් ඔබේ ශරීරය හා ආත්මය රසවත් ආහාර සඳහා තෘප්තිමත් ජිර්නයක් සඳහා සූදානම් වේ.

Comments

Post a Comment